Zoeken
 
Heroverweging van gezondheidszorgmerken

Heroverweging van gezondheidszorgmerken

Bij Chinaturel selecteren we zorgvuldig onze merken om ervoor te zorgen dat alleen A-kwaliteit producten worden aangeboden.

Jia Jian

Jia Jian

Jia Jian, dat zich voornamelijk bezighoudt met de productie en verkoop van elektronische fysiotherapieproducten (zoals acupunctuurnaalden), wordt steeds meer erkend door klanten over de hele wereld.

Wing Long

Wing Long

Wing Long behoort tot Wanyuan (Fuzhou) Pharmaceutical Co., LTD en is een professioneel farmaceutisch bedrijf dat deel uitmaakt van de Hong Kong Wing Long Group.

YULIN

YULIN

Volgens het geheime recept dat is overgeleverd door de beroemde TCM-arts Mr. Chen Shanwen en moderne hoogwaardige vakmanschap, is Right Bone Lotion van YULIN een puur Chinees geneesmiddel.

Shaowu

Shaowu

De kinderen van meneer Chen Shaowu hebben het Chinese medicijnmerk "Shaowu" genoemd ter ere van hun vader. Het merk is gebaseerd op TCM en ontwikkeld in de geest van "Integriteit, Diligentie, Creativiteit en Gezondheid voor iedereen", in de hoop dat meer mensen over de hele wereld kunnen profiteren van de traditionele Chinese geneeskunde.

Pine Tree

Pine Tree

Panax Ginseng Extractum van Pine Tree Brand is gemaakt van Jilin-ginseng in China. Als een vloeibaar voedingssupplement voor orale inname kan dit product het advies van artsen niet vervangen, maar het kan worden beschouwd als een aanvullende behandeling vanuit Aziatisch perspectief.

HUAI JIA

HUAI JIA

HUAI JIA-merk behoort tot Jiangsu Kangmei Pharmaceutical Co., LTD.

BIAN QUE

BIAN QUE

BIAN QUE-merk behoort tot Suzhou Acupuncture Supplies Co., LTD. Moxa Roll Tai Yi wordt volledig met de hand gemaakt. Omdat er geen metalen gereedschap is dat de grondstof kan verontreinigen, is het een 100% puur natuurlijk hoogwaardig Chinees traditioneel geneesmiddel.

Lvying

Lvying

Lvying Artemisia argyi Biological Products Co., LTD is gespecialiseerd in de teelt en productie van Artemisia argyi. De belangrijkste producten omvatten moxasticks, acupunctuurinstrumenten, etherische olie en eetbare Artemisia argyi.

Nin Jiom Pei Pa Koa

Nin Jiom Pei Pa Koa

Nin Jiom is diep geworteld in de tradities van Chinese kruiden en tegelijkertijd toegewijd aan het gebruik van geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat alle producten voldoen aan de moderne eisen van vandaag en internationale normen.

Houd je kennis intact

Houd je kennis intact

Schrijf je in voor de maandelijkse nieuwsbrief