Zoeken
 
Heroverweging van gezondheidszorgbedrijven

Heroverweging van gezondheidszorgbedrijven

Bij Chinaturel selecteren we zorgvuldig onze producten om ervoor te zorgen dat alleen A-kwaliteit producten worden aangeboden.

Klantenservice

Wij helpen je graag verder

Veelgestelde vragen

Wanneer kan ik mijn zending verwachten?

Je bestelling wordt over het algemeen geleverd binnen enkele werkdagen, mocht het door omstandigheden onverhoopt anders zijn, zullen wij je hiervan op de hoogte brengen.

Welke betaalmogelijkheden zijn er?

Je kunt betalen met onderstaande mogelijkheden:

  • iDEAL: Veilig betalen met internetbankieren via je eigen Nederlandse bank.
  • Bankoverschrijving: Je ontvangt een extra email met aanwijzingen om de betaling via overschrijving te voldoen.
  • PayPal: Veilig betalen via je eigen PayPal account, gekoppeld met je eigen creditcard of bankrekening.
  • AfterPay: Veilig achteraf betalen binnen 14 dagen.
Kan ik de status van mijn bestelling volgen?

Wanneer jouw pakket wordt verzonden ontvangt u van ons een track&tracecode van de betreffende leverancier. U kunt dan via de website van de leverancier uw zending volgen.

Hoe stuur ik mijn bestelling retour?

Mocht je aankoop onverhoopt beschadigd hebt ontvangen, kun je dat binnen 14 dagen na ontvangst van de producten aangeven. Mits ongebruikt en indien redelijkerwijs mogelijk in originele verpakking, het product aan ons retourneren. Je krijgt dan het aankoopbedrag en eventuele verzend- en betaalkosten teruggestort. De kosten voor de retourzending komen voor eigen rekening. 

Retourneren

Betaal ik verzendkosten?
Zijn er kosten verbonden aan retourneren?

Er zijn geen kosten verbonden aan retourneren tenzij anders vermeld. Meld uw retour aan via het herroepingsformulier en wij sturen u de informatie toe over het retourproces, ook kunt u onze algemene voorwaarden raadplegen.

Kan ik een gewenste bezorgdatum kiezen?

U kunt geen specifieke bezorgdatum kiezen. Binnen Nederland worden meeste pakketten de dag na verzending geleverd. Echter kunnen wij op dit gebied niets voor u betekenen vanaf het moment dat wij de zending overdragen aan de leverancier.

Wat is de garantieperiode van mijn bestelling?

Op al onze producten is de wettelijke garantie van toepassing. Wij garanderen dat elk door ons geleverd product voldoet aan de eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Voor de geleverde producten geldt naast de wettelijke garantie een fabrieksgarantie, zoals deze door de fabrikanten op haar producten wordt vastgesteld. Deze garantie geldt uiteraard onverminderd de wettelijke garantiebepalingen die wij tegenover je zullen nakomen.

Contact

Toch liever iemand spreken? Dat kan. Neem dan contact met ons op via het onderstaande nummer. Aanmelden als nieuwe klant kan door het gebruik van de onderstaande knop.

Aanmelden als nieuwe klant

Telefoon
+31 (0)70 - 415 38 24

E-mailadres
info@chinaturel.nl

Openingstijden

Maandag 9:00 - 17:00
Dinsdag 9:00 - 17:00
Woensdag 9:00 - 17:00
Donderdag 9:00 - 17:00
Vrijdag 9:00 - 17:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Contactformulier